Print Page   |   Contact Us   |   Sign In   |   Register
Community Search
Louise Frost
Share |
 • Hvad læste jeg på Erhvervsakademi Aarhus?

  Jeg læste finansøkonom.
 • Hvornår dimitterede jeg?

  Jeg dimitterede i 2003.

 • Hvorfor valgte jeg at læse på Erhvervsakademi Aarhus?

  Jeg vidste, at jeg ville være noget inden for den finansielle verden, men var meget i tvivl om hvad.
  Min plan var vist at blive ejendomsmægler, men jeg var i tvivl. Finansøkonom virkede som en god uddannelse for mig, da den var forholdsvis kort ( 2 år), og gav mig den teoretiske baggrund, jeg havde brug for for at søge et job indenfor bank, forsikring eller ejendomsmægler. Derudover synes jeg også, det var godt, at uddannelsen gav mig merit til at hoppe direkte ind på HD 2.del. Det har jeg virkelig været glad for senere, da jeg kunne se, at alle mine kollegaer i banken skulle igennem 1. del.

 • Hvordan husker jeg studietiden?

  Jeg husker studietiden som meget social :-)
  Jeg gik i en rigtig god klasse, og generelt var skolen god til at arrangere fælles ting med de andre klasser.
  Og så husker jeg selvfølgelig studietiden som hård - men den del glemmer man, når først man er færdig.
  Finansøkonom var for mig en god overgang fra handelsskolen til en videregående uddannelse, idet der var mange fag fra handelsskolen, som nu bare var på et højere niveau. 
 • Hvad har jeg lavet efter studietiden?

  Jeg fik praktikplads på mit 4. semester på finansøkonom i Danske Bank, og jeg fik tilbudt job der bagefter. Det sagde jeg ja tak til, og har arbejdet der i 7 år.
  I banken sad jeg som rådgiver - først som trainee, så privatrådgiver og til sidst Senior Privatrådgiver. Banken betalte min HD(O) - altså HD 2.del, så den tog jeg også. Derudover arbejdede jeg et par år i Home i weekenderne, hvor jeg fik luftet min mægler-drøm, og fandt ud af, at jeg faktisk hellere ville arbejde i bank. De sidste 3 år i banken kørte jeg i min fritid som vurderings-konsulent hos Realkredit Danmark. Det var et job, jeg fik igennem banken, og Realkridit Danmark uddannede mig inden for kreditvurdering. Det var hårdt, men spændende og meget givtigt.

 • Hvad laver jeg i dag?

  De seneste 1½ år har jeg arbejdet som vært / økonomiekspert på tv programmet Luksusfælden på TV3.
  Jeg blev tilfældigt kontaktet af Metronome Produktions, som spurgte, om jeg kunne tænke mig at søge jobbet som vært, da deres daværende vært Mette Reissman skulle stoppe. Jeg spurgte Danske Bank, om jeg kunne få orlov, hvilket de gav mig lov til, og søgte jobbet, som jeg fik.
  Nu er sidste afsnit optaget og hvad fremtiden bringer, ved jeg ikke endnu. På den ene side vil jeg gerne lave mere tv, men det kunne også være noget med undervisning.

 • Hvordan har jeg kunnet bruge det, jeg lærte på Erhvervsakademi Aarhus?

  Jeg kan ikke præcist sige, hvad jeg har fået ud af at læse på Erhvervsakademiet i Aarhus. Det, jeg kan sige, er, at uddannelsen gav mig nogle genveje til den verden, jeg gerne ville ind i arbejdsmæssigt. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt, at jeg tog den uddannelse! I modsætning til mange af mine venner, som har læst på universitetet, kom jeg hurtigt ud på arbejdsmarkedet og fik den praktiske erfaring, som de fleste virksomheder efterspørger i dag.

  Socialt skabte jeg mig hurtigt et netværk, da der var mange arrangementer på skolen, man kunne tilmelde sig.Sign In


Calendar