Print Page   |   Contact Us   |   Sign In   |   Register
Community Search
Hjælp til din Manage Profile | Help
Share |

I den højre menu kan du under din Profil - Manage Profile redigere din personlige profil.

Her er en hjælp til at forstå dine muligheder for at skræddersy din profil.


You can edit your personal profile under ‘Profile – Manage Profile in the menu on the right.

Here you can find help and advice about how to customise your profile.

More help in english.


   

Information og Settings:

Her kan du redigere alle dine personlige oplysninger, og du kan afgøre hvilke persondata, der skal være synlige for alumnemedlemmerne. Du kan også bestemme, om du vil have besked i din mailbox ved ændringer i alumnenetværket.


Content & Features:

Din personlige del af netværket, hvor du kan administrere dine bookmarks, uploade billeder, filer og links, samt registrere hvilke sociale netværk du også er medlem af. Du kan også blogge med andre medlemmer i netværket.


Community:

I Community administrerer du, hvordan du vil have meddelelser, og hvordan du kan sende meddelelser til bestemt grupper og katagorier. Du kan se hvilke grupper, du er medlem af.

Connections er dine venner på samme måde som venner på facebook og Linked In. Ved at søge på dine venner i søgefeltet øverst til venstre, kan du forbinde/connecte dig til dem ved at trykke på Connect i øverste menulinje på søgeresultatet.

Det er også her, du styrer hvilke blogs du fx. abonnerer/subscriber på. Under Referrals kan du holde øje med de studiekammerater, du har ”tippet” til at blive medlem af netværket, og om de også har ”tippet” nogle af deres studiekammerater.


Network & Careers:

Her kan du have dit opdaterede CV, som du kan bruge i en jobsøgning, og du kan administrere jobopslag, som er synlige for netværkets medlemmer.

Sign In


Calendar