Print Page   |   Contact Us   |   Sign In   |   Register
Community Search
Erik Danielsen
Share |
 • Hvad læste jeg på Erhvervsakademi Aarhus?

  Jeg tog en diplomuddannelse i international handel og markedsføring.
 • Hvornår dimitterede jeg?

  Jeg dimitterede i 2014.

 • Hvorfor valgte jeg at læse på Erhvervsakademi Aarhus?

  Jeg har efterhånden mange års erfaring fra arbejdsmarkedet, hvor jeg efter en efg grunduddannelse stod i lære hos FDB/Coop og har arbejdet senest som uddeler i en Dagli'brugs. I dag arbejder jeg hos energiselskabet OK med at salgs/driftsoptimere OK tankstationer.
  Jeg havde brug for at få noget teori koblet på min praktiske viden. Jeg havde behov for at få værktøjer til at analysere virksomheden, konkurrenterne og hele branchen.
  Når man videreuddanner sig, er det også et spørgsmål om, at man gerne vil øge ens karrieremuligheder, så man kan være på arbejdsmarkedet de næste 30 år.

   

 • Hvordan husker jeg studietiden?

  På diplomuddannelsen i international handel og markedsføring var der ikke bare tale om traditionel tavleundervisning.
  Vi var et lille hold og derfor meget ’på’ alle sammen og tog aktivt del i undervisningen i form af gruppearbejde og diskussioner. Det gav en livlig debat og et godt studiemiljø.
  Vi fandt også ud af, at på trods af at vi arbejde inden for forskellige brancher, havde vi de samme problemer at slås med i dagligdagen. Det er ligegyldigt, om det er olie, papkasser eller hotelværelser der skal sælges, problemstillingerne og udfordringerne er de samme.

  Når man går på diplomuddannelsen, kombinerer man arbejde og uddannelse, og man kan med det samme anvende de lærte teorier i sit daglige arbejde. Det har helt sikkert været med til, at jeg kunde blive ved med at finde motivationen til at tage uddannelsen.

 • Hvordan bruger du din uddannelse i dag?

  Jeg gik straks efter uddannelsen i gang med at implementere det lærte på min arbejdsplads. Sammen med lederen på en tankstationen fik vi udarbejdet en strategi for, hvad der skulle ske det næste år, og hvilke emner der skulle prioriteres og udvikles. Vi fik det synliggjort ved hjælp af Balanced Scorecard, og jeg brugte teorierne fra Management & Leadership til at få personalet med i processen, og få dem til at tage ejerskab til at udvikle deres arbejdsplads og selve tankstationen.
  Målet er at få det implementeret på alle tankstationer, og gøre det til et ledelsesværktøj i hele OK-kæden.

  Vores hold har givet mig nye bekendtskaber, som jeg håber vil vare mange år frem, både professionelt, såvel som socialt.
  Jeg har meldt mig ind i alumne-netværket, og håber vi på holdet vil  mødes på akademiet og dels få ny inspiration og mulighed for at netværke.Sign In


Calendar