Print Page   |   Contact Us   |   Sign In   |   Register
Community Search
News: Innovation og entrepreneurship

Studerende fra Erhvervsakademi Aarhus i kamp mod kræft

23. oktober 2014   (0 Comments)
Posted by: Mads Mahler
Share |
En gruppe studerende, der læser Innovation og Entrepeneurship i Aarhus, er i gang med et projekt, der skal skaffe tusindvis af kroner til kampen mod kræft.

De fem studerende går alle på første semester og som led i deres uddannelse skulle de finde på et innovationsprojekt:

- Vi har alle haft kræft tæt inde på livet, så vi ville lave et event, hvor vi kunne samle produkter, der kunne give det størst mulige afkast, siger en af de studerende, Jonas Wojcik, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Projektet hedder Movember Auction og går ud på at afholde en onlineauktion i samarbejde med Østjysk Auktionshus. Produkterne bliver sponsoreret af forskellige virksomheder, og overskuddet fra auktionen går ubeskåret til Movember-kampagnen mod prostatakræft.

- Det er et udbredt og stort problem blandt mænd. Vi har allerede skaffet produkter til en værdi 100.000, og vi tror bare, at det er 30 % af det, vi kan skaffe, siger han.

Jonas Wojcik mistede selv sin far til kræften for to uger siden. Nu håber han, at han med projektet kan være med til at gøre en forskel:

- Vi ville finde en måde, hvor vi kunne skaffe størst muligt afkast, så man virkelig kan se, at vi gør en forskel, siger han.

Man kan læse mere om auktionen, der går i gang sidst i november på https://www.facebook.com/movemberauction

Sign In


Calendar