Print Page   |   Contact Us   |   Sign In   |   Register
Community Search
Netværk handler om at give og tage, men ikke på noget for noget-måden.
View Registrations Tell a Friend About This EventTell a Friend
 

08-12-2016
When: 8. december 2016
16 til 19
Where: Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
Viby J., Kantinen  8260
Contact: Mads Mahler
41886065


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

Hvis du netværker med de rigtige mennesker og på den rette måde, kan du få de informationer og skaffe den viden, du søger – du kan få den sparring og de gode råd, du har brug for – og/eller de opgaver og projekter, du gerne vil arbejde med.

 

Indlæg om ”Netværkskompetencen®

 

Erhvervsakademi Aarhus har indgået et samarbejde med JUNGE om at udbyde JUNGEs to netværkskurser: Netværkskompetencen® og Netværksfacilitator® som åbne kurser. Derfor har vi bedt Netværksekspert Charlotte Junge om at præsentere for kurserne, samt give et indlæg om hvordan du mere bevidst og systematisk kan netværke i de forskellige netværkskanaler. Charlotte vil komme omkring hvad netværk er og hvad det kan – og vil især fokusere på, hvordan du i praksis kan netværke både for at nå dine mål og for at hjælpe andre til at nå deres.

Mennesker med fokus på netværk når ofte deres mål hurtigere og mere smidigt end andre. Derfor bør vi have fokus på, hvordan vi bedst bruger hinanden på en ordentlig måde. Det er vigtigt at finde brugbare løsninger – og jeg har derfor udviklet en klar og enkel metode til at systematisere netværksarbejdet samt opstillet nogle spilleregler herunder etiske regler for god, sympatisk og effektiv networking.
Læs mere om Chalotte Junge på:www.junge.nu , www.netvaerkvejentilmaalet.dk og www.networkingbyjunge.com

Sign In