Print Page   |   Contact Us   |   Sign In   |   Register
Community Search
Tegn dig til tydelig kommunikation!
View Registrations Tell a Friend About This EventTell a Friend
 

31-10-2019
When: 31. oktober 2019
15 til 18
Where: Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
Viby J., S.30  8260
Denmark
Presenter: Marlene Ahlgreen Jensen
Contact: Mads Mahler
41886065


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

Kom til en intens og eksklusiv eftermiddag, hvor du får en smagsprøve på, hvad Grafisk Facilitering er. Fokus er på at tænke i billeder og at øve dig i at gribe tuschen og tegne!

Men husk der er kun 20 pladser, efter først til mølle!!
Tilmelding åbner den 19. august.

Da alle pladser er booket, kan du komme på ventliste ved at sende en mail til ealumne@eaaa.dk.


’Alle kan lære at tegne’ – og JO det kan du også! Du når ikke Leonardo eller andre mestertegneres niveau i et snuptag, men det er heller ikke pointen, min erfaring er, at du kan lære at tegne godt nok til, at det kan supplere din kommunikation på en effektiv måde. 

Kender du situationen, hvor du ikke får læst det alenlange Word referat inden mødet, eller power pointen hvis budskab ikke rigtigt vil hænge fast eller at du går fra mødet med en uklar fornemmelse af, hvad der blev besluttet – hvem gør hvad og hvad var det egentlig du skulle?

Tegninger og billeder kan hjælpe i mange situationer, fordi vores hjerne er designet til at relatere sig mere til billeder end ord og snak. Vi husker billeder meget mere effektivt. Og grafisk facilitering er populært, fordi mange netop erkender, at de gammelkendte redskaber ikke altid virker.

Hvad får du?

  • Du får tips, tricks og redskaber til at tegne – nemt, forenklet og hurtigt
  • Viden om hvorfor tegninger og visuel kommunikation er et kraftfuldt redskab
  • Inspiration til hvor og hvordan du kan bruge det i din hverdag – på job, i foreningen, i team arbejdet eller i ideudviklingen

Som en lille forberedelse må du gerne tænk på et ord eller et begreb du har brug for at illustrere i din hverdag. Så prøver vi at sætte et billede på ved at tegne!

 


Underviser:

Marlene – har kommunikeret visuelt hele sit liv. Hun har undervist i design og tegning i mere end ti år. Oprindeligt har hun en baggrund indenfor kunsthistorie og multimediedesign. Hun har skrevet bogen ’Characterdesign & Branding’, der handler om hvordan man bruger maskotter i markedsføring – herunder hvordan ansigter og personligheder virker i kommunikation. Marlene underviser i Grafisk Facilitering på Erhvervsakademi Aarhus.

 

Sign In