Print Page   |   Contact Us   |   Sign In   |   Register
Community Search
Få meget mere at vide om hvordan I også kan sælge mere med CRM
View Registrations Tell a Friend About This EventTell a Friend
 

03-10-2019
When: 3. oktober 2019
8 til 11
Where: Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
Viby J. 8260
Denmark
Contact: Mads Mahler
41886065


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

Endnu engang er det lykkedes at få Niels Holme til at komme i EAlumne netværket og udøse sin store viden inden for salgskulturer, lead og pipelines.

Når Niels kommer, er pladserne revet væk, så du skal være hurtig, da vi kun har 50 pladser til rådighed. Det er efter princippet - først til mølle.

Niels Holme er ekspert i at optimere virksomheder salgskæder og ser CRM som en helt afgørende faktor i det effektive salg. Han er i gang med at skrive bogen: ”Sælg mere med CRM – 5 ting du ikke kan undvære og 10 fejl du ikke må begå” og giver her en forsmag på nogle af de erfaringer han selv har gjort sig i mere end 50 optimeringsprojekter de sidste 10 år!

Der er en række ting ved et CRM-system som sælgeren og salgslederen ikke kan undvære i hverdagen. Niels har identificeret 5 ting som er afgørende for det effektive salg og som kan give alle salgsafdelinger et løft:

  • Aktivitetsstyring
  • Pipeline
  • Videndeling
  • Tilgængelighed
  • En Salgsproces

 

 

Så kom og hør meget mere om de 5 ting, I ikke kan undvære ved CRM, og de 10 fejl I ikke må begå i implementering/revitalisering og anvendelse heraf. Niels giver dig på seminaret overblik, indsigt i andres erfaringer og en simpel guideline til at sikre at I også fremover kan sælge mere med CRM. Og samtidig får du som deltager både adgang til en gratis salgskæde-analyse efterfølgende og mulighed for at bestille et eksemplar af Niels’s bog når den er færdig i 4. Kvartal!

 

 

 

 

 

Niels Holme er Cand. Merc. i Afsætning fra CBS. Han har arbejdet med salg og marketing i forskellige funktioner i flere virksomheder i 20 år. De seneste 6 år har han været partner og direktør i TheLeadCompany, der rådgiver om leadmanagement.

 

Sign In


Calendar