Print Page   |   Contact Us   |   Sign In   |   Register
Community Search
Workshop om Proces – og formidlingsoptimering - tegnet med en TUSCH!
Tell a Friend About This EventTell a Friend
 

14-05-2019
When: 14. maj 2019
15-19
Where: Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
Lokale s.30
Viby J. 8260
Denmark
Presenter: Mia Sinding
Contact: Mads Mahler
41886065

« Go to Upcoming Event List  

 

 

 

Det gik hurtigt!!

Vi har de første 20 tilmeldinger.

Vi har lukket ventelisten, da den nu er oppe på 20 personer.

 

Kom og vær med til at synliggøre og forstærke dine kommunikationspotentialer igennem mindset øvelser og tegneteknikker.

EKSKLUSIV WORKSHOP. KUN 20 KAN DELTAGE. SÅ DET ER "FØRST TIL MØLLE"!!

Hvorfor denne workshop kunne være relevant at deltage i!

I mange job stilles der i dag større og større krav om at man som medarbejder på et eller andet plan kan formidle visuelt. Denne illustrative kommunikationsform har igennem de sidste par år vist sig at skabe større overblik og styrke forskellige processer. Men behøver man at uddanne sig som en slags alternativ Jørgen Clevin type for at kunne være med?
Nej det behøver man faktisk ikke. Men det kan kræve mod og mentalt tilløb at gribe tuschen og stille sig op og skabe visuelt overblik – især i et team.
Så på dette kursus vil vi i høj grad arbejde med dit mindset omkring dine egen tegneevner, således at du ikke ser det som en forhindring at tegne dine ideer og tanker.

Hvem er du?
Måske sidder du i en stilling hvor tanke- og talebobler bliver brugt i flæng når I arbejder med udvikling, eller måske har du et job hvor du gerne vil byde mere ind med dine ideer, - så er dette 4 timers kursus lige noget for dig.

Hensigten!
Målet er, at du vil gå derfra med dine helt egne illustrationer af streger, pile og cirkler + forhåbentligt en god indsigt i hvilke steps der skal til for at din indsigt/viden kan blive formidlet i en visuel proces.
Overordnet handler det om at udfordre sig selv med visuelle formidlingsmetoder til at opnå en proces - og potentiale forståelse og derved kunne udarbejde en strategi for ens videre arbejde.
Ps. Du skal ikke nødvendigvis kunne tegne for at deltage. :0)

 

Underviser/oplægsholder

Mia Sinding kommer med en ”bred og broget” uddannelsesbaggrund. Den tæller blandt andet en master i møbeldesign og BA i Industriel design, og diverse coach- og undervisnings uddannelser mm.
Hun har igennem de sidste 20 år kombineret både jobbet som underviser, innovator og illustrativ formidler hos blandt andet VIA University/TEKO, Tvilum, Talentmatch, Erik Jørgensen, Social Foodies mm.

Mia driver i dag virksomheden SelectedByYou i Århus, hvor hun løser opgaver som ideudviklings konsulent og strategisk visuel formidler for private- som offentlige virksomheder.
Derudover holder hun Turbo Tusch Tegnekurser for alle aldre, hvor der arbejdes med tegneteknikker og idepotentialer.

Sign In


Calendar