Print Page   |   Contact Us   |   Sign In   |   Register
Community Search
Få adgang til 340 mio. købeklare kunder med Amazon
View Registrations Tell a Friend About This EventTell a Friend
 

02-05-2019
When: 2. maj 2019
16-18
Where: Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
Viby J. 8260
Denmark
Contact: Mads Mahler
41886065


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

Kom, og bliv klogere på Amazon – og hvordan I selv kan få adgang til 340 mio. købeklare kunder på verdensplan. Hør desuden, hvordan I aktivt kan undgå de skrækscenarier, man ofte hører om Amazon.


s360 Marketplace Specialist, Uffe Faarvang, sætter fokus på, hvordan Amazon - og digitale markedspladser - fungerer. Herunder hvordan særligt brands og producenter bør og skal forholde sig til Amazon.

Uffe Faarvang er alumnemedlem og dimittend fra Pba i international handel og markedsføring fra Erhvervsakademi Aarhus. Han har årelang erfaring med digital markedsføring og har studeret Marketing & Digital Transformation på Columbia University i New York. Han hjælper og rådgiver nu virksomheder og brands om deres ageren på nationale og internationale markedspladser.

 

 

Verdens største markedsplads

For 25 år siden startede Jeff Bezos en lille online bogbutik i Seattle. Kompromisløst fokus på kundeoplevelsen har siden gjort Bezos til verdens rigeste. Amazons vækst er en af de mest markante ændringer i branding og retail-verdenen pt. – og nu er turen med al sandsynlighed kommet til Skandinavien.

 

Del 1: Det praktiske og det taktiske (Ca 40 min)

I første del af seminaret åbner vi for den sorte boks “Amazon”, og vi giver jer et helt praktisk blik ind i maskinen. I får en grundlæggende forståelse for, hvorfor Amazon er blevet så markante som de er – og hvorfor forbrugeren elsker dem. Vi stiller bl.a. skarpt på, hvordan man:

  • Sikrer sit brand og sin virksomhed mest mulig synlighed og effekt
  • Undgår at konkurrere udelukkende på prisen


Del 2: Strategiske aspekter ved Amazon (Ca 40 min)

Uffe giver s360’s bud på, hvorfor det kan skade brands og forretninger at ignorere Amazon. Samtidig kigger vi nærmere på den indflydelse, Amazon vil få på det danske retail- og e-commerce klima. I anden del sættes der fokus på:

  • Hvordan du kan bruge Amazon til effektiv skalering af din forretning
  • Hvilke afgørende Amazon-beslutninger man bør træffe
  • Hvordan Amazon som salgskanal integreres med virksomheden

Gratis for medlemmer. Alle andre 500 kr.

EAlumne giver en sandwich efter Uffes oplæg. Husk at sætte kryds ved tilmelding. (Der er no show fee på 300 Kr) 

Sign In


Calendar