Print Page   |   Contact Us   |   Sign In   |   Register
Community Search
Ny leder
View Registrations Tell a Friend About This EventTell a Friend
 

12-06-2018
When: 12. juni 2018
8.30 til 10.00
Where: Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
Viby J. 8260
Denmark
Presenter: Jacob Steendahl Nielsen
Contact: Mads Mahler
41886065


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

Morgenmøde i samarbejde med

De første 100 dage som ny leder er afgørende for, hvordan det kommer til at gå. Det er et dilemma, fordi man som nyudnævnt leder ofte bruger den første tid på stille og roligt at orientere sig, på at lære og få et overblik. Selvfølgelig er det klogt ikke at handle overilet, og først stikke en finger i jorden, men samtidig går tiden, og lige pludselig er der gået så lang tid, at det synes for sent at gøre det om. 

Dette inspirationsmøde sætter derfor fokus på din checkliste til de første 100 dage, og hvordan du reparerer med tilbagevirkende kraft, hvis du ikke fik det hele nået på dine første 100 dage. Du får blandt andet overblik over de mål, du skal sætte dig for, hvad du skal nå i de første 100 dage, dine initiativer sat op på en tidslinje samt tips til hvilke samtaler skal du tage med dine medarbejdere, chef og lederkolleger, og hvordan skal du forholde dig, hvis du udfordres på din berettigelse i jobbet.

Oplægsholder er Jacob Steendahl Nielsen fra HowbizDu deltager gratis, men bliver du forhindret i at komme, bedes du give os besked senest 2 dage før. Vi forbeholder os ret til at opkræve et no-show gebyr på 400 kr., såfremt du udebliver uden rettidig afmelding til kurser@lederne.dk.

Sign In


Calendar