Print Page   |   Contact Us   |   Sign In   |   Register
Community Search
Ready to self-disrupt?
View Registrations Tell a Friend About This EventTell a Friend
 

19-04-2018
When: 19. april 2018
16 til 19
Where: Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
Viby J. 8260
Denmark
Presenter: Erick Thümer
Contact: Mads Mahler
41886065


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

 

Direktør Erick Thümer er medlem af Børsens Disruptionpanel og møde for Regeringens Disruptionråd, samt talsmand for danske SMV'er. 

Med afsæt i Moores lov, computerdoblinger og futuretech, vil Erick invitere jer ombord på eksponentiel rejse mod fremtidens multiplanetariske civilisation, hvor robotter og kunstig intelligens har fritaget mennesker for næsten alle arbejdsrelaterede opgaver.

 

Erick ser sig selv som advokat for exponentielt lederskab og digital produktion, og har et ønske om, både at favne de nye muligheder samt at udbrede kendskabet til 3D print, 4D print og AI i Danmark og  resten af Skandinavien.

Erick har derudover grundlagt TwentySeven, som har taget patent på 3D printede kølekanaler i skærende værktøjer. Patentet er af Dansk Industri vurderet til 200 mio. dkr. Erick vil disrupte værktøjsbranchen, og har for øje at gøre TwentySeven til en "Spotify for Tools".

Denne slags forandring kommer imidlertid ikke af sig selv. Undervejs har Erick måttet udskifte hele bestyrelsen samt afskedige en fjerdedel af de oprindelige ansatte, da virksomhedens transition også krævede nye og anderledes arbejdsgange. Navnlig med inspiration fra Pippi Langstrømpe, hvor alle siger; "det har jeg aldrig prøvet før, så det tro jeg godt jeg kan...".

A
genda:

1. Erick holder oplæg

2. Pause hvor deltagerene udfærdiger spørgsmål

3. Debat udfra deltagerne spørgsmål

4. Noget at spise og tid for networking

Sign In


Calendar