Print Page   |   Contact Us   |   Sign In   |   Register
Community Search
Bestyrelsesarbejde – Er det noget for dig?
View Registrations Tell a Friend About This EventTell a Friend
 

11-09-2017
When: 11. september
16.00 til 19.30
Where: Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
Viby J. 8260
Denmark
Contact: Mads Mahler
41886065
« Go to Upcoming Event List  

Brænder du for at bringe dine kompetencer i spil i en eller flere bestyrelser?
Sidder du i en bestyrelse og ønsker at øge udbyttet af indsatsen?
Så kom og deltag i vores gå-hjem-møde omkring den værdiskabende bestyrelse anno 2017.

Den professionelle bestyrelse er en vigtig nøgle til at forandre og flytte virksomheden i den rigtige retning. Men værktøjskassen er ny og der rekrutteres markant anderledes blandt alder, baggrund og køn.

Gennemsnitsalderen i danske bestyrelser ligger i dag på mere end 60 år, og samtidig har kravet til virksomhedernes omstillingsparathed, kreativitet, innovationskraft aldrig været større.

På dette gå-hjem-møde kan du høre to erfarne bestyrelsesmedlemmer fortælle om hvordan de arbejder målrettet på at skabe værdi af deres indsats i bestyrelsesarbejdet. Hør hvilke strategiske og praktiske værktøjer, der er ”must haves” og få anbefalinger til hvordan du skal gribe det an, hvis du har ambitioner om en karriere i en professionel bestyrelse.

Mødet henvender sig både til dig der er ny på feltet, og dig som allerede sidder i en bestyrelse, men mangler inspiration og værktøj til mere effektivt arbejde. Det er også for dig, der som leder/direktør arbejder sammen med en bestyrelse eller overvejer at etablere en bestyrelse i din virksomhed.

Kim Møller Rasmussen er projektleder på flere bestyrelsesforløb og besidder p.t. otte bestyrelsesposter. Kim har erfaring fra bestyrelsesarbejde som ejer og som professionelt bestyrelsesmedlem. I 1998 etablerede han virksomheden InSourze A/S, som beskæftiger sig med bestyrelsesarbejde og strategiske opgaver i virksomheder, herunder implementering af bestyrelsens beslutninger.

https://www.linkedin.com/in/kimmollerrasmussen/


Karina Boldsen er en stærk kommerciel leder. Via ledende stillinger i hhv. den finansielle sektor, HR/kommunikation og nu IT-branchen har hun stor strategisk indsigt, som bl.a. anvendes i bestyrelsesarbejdet. Hun har gennem en længere årrække arbejdet i mange og forskelligartede bestyrelser og bestrider i dag 12 poster ved siden af sit job som Kommerciel Direktør i Business Intelligence virksomheden Solitwork.

https://www.linkedin.com/in/karinaboldsen/


Conny Th. Westphall er chefkonsulent hos Erhvervsakademi Aarhus – Business Relations. Hun faciliterer mødet og kommer med input om akademiets forskellige bestyrelsesuddannelser.

https://www.linkedin.com/in/connywestphall/


Sign In


Calendar